Over Hello it’s today!

Hello it’s today begon op papier met ideeën voor DIY’s en andere leuke blogposts. Langzaam kwam daar een lijstje bij met blognamen en een brainstorm sessie bij. Waar ik uiteindelijk verder niks mee deed. Ik had immers besloten om voorlopig niet meer te bloggen. Toch bleven de ideeën in mijn hoofd hangen samen met de blognaam: Hello, It’s today! Niet veel later maakte ik dan ook een woorden banner en hing deze op in de keuken. Elke ochtend als ik deze zie hangen wanneer ik mijn ontbijt klaar maak moet ik er toch een beetje om lachen. Vrolijkheid op de (vroege)ochtend.

Na een paar weken besloot ik de sprong in het diepe te wagen, en opnieuw een blog te beginnen. Maar dit keer wilde ik het anders aanpakken en ben ik langzaam an begonnen met het opzetten van Hello it’s today. Gewoon rustig aan terwijl ik goed nadacht wat ik er precies mee wilde doen. En hoe alles er uit moest komen te zien. Dit keer op een gratis domein, want daar is niks mis mee. En zo kwam de blog langzaam te leven.

Een nieuw klein plekje in de grote boze blog wereld. Met de hoop jou te kunnen inspireren met leuke DIY’s, uitjes, tips, af en toe een persoonlijk stukje en nog veel meer. Daarnaast hoop ik dat deze blog dat ene vrolijkheids puntje kan zijn in de vroege ochtend. Want zeg nou zelf, het is toch veel beter om de dag te beginnen met een grote glimlach op je gezicht?!

Untitled-2

Op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts?
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle posts die hier op Hello it’s day verschijnen? Dat kan! De makkelijkste manier is natuurlijk bloglovin maar ook via twitter gooi ik het er uit als er iets nieuws verschijnt. Wil je liever een mailtje in je inbox ontvangen? Kijk dan even aan de rechterkant van mijn blog en vul op de door voor bestemde plek je email adres in. En je zal altijd automatisch een mailtje krijgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s